Menu
RSS
Επικεφαλίδες:

Σάββατο 26 Ιουνίου - Συγκέντρωση συμπαράστασης στο Δήμο Ελληνικού

images korzidis 57 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ( ΟΔΟΣ 25η & Πλ. ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ 16777 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΗΛ: 210 – 9637441, FAΧ: 210 – 9644955

www.elliniko.gr. email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ελληνικό, 24/6/10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκέντρωση στην παραλιακή διοργανώνει το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 11 το βράδυ ο δήμος Ελληνικού απαιτώντας να σταματήσουν οι διώξεις κατά αιρετών & εργαζομένων για τις κινητοποιήσεις του 2007, να παραχωρηθεί η πλαζ στο δήμο και να κλείσουν τα παράνομα νυχτερινά κέντρα.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στον Άγιο Κοσμά (στην πεζογέφυρα της Λ. Ποσειδώνος) έξω ...........

από τα νυχτερινά κέντρα που λειτουργούν παράνομα, ενώ την ίδια ώρα ο δήμος Ελληνικού καλείται σε απολογία για στάση* (!!!), υποκίνηση σε στάση (!!!) και φθορά ξένης περιουσίας (!!!) για το ξήλωμα της περίφραξης της παραλίας του Ελληνικού στις 10 Ιουνίου του 2007 από χιλιάδες πολίτες από όλη την Αθήνα.

Ο Δήμος Ελληνικού συνεχίζει τον αγώνα υπεράσπισης της περιουσίας των πολιτών. Συνεχίζει να μην πτοείται από απειλές των «μπράβων της νύχτας» αλλά ούτε και να τρομοκρατείται από επιθέσεις, όπως ο πρόσφατος ξυλοδαρμός του νυχτοφύλακα της παραλίας. Υπενθυμίζει τις υποσχέσεις της κυβέρνησης και διεκδικεί να του παραχωρηθεί η διαχείριση της παραλίας.

Απαιτεί από τις κρατικές αρχές να ασκήσουν τις νόμιμες υποχρεώσεις τους και να βρεθούν δίπλα του στη νέα προσπάθεια να επανασφραγίσει τα παράνομα λειτουργούντα κέντρα.

* Στάση: ομαδική και βίαιη (συνήθ. ένοπλη) εκδήλωση που στρέφεται εναντίον μιας νόμιμης εξουσίας· (πρβ. εξέγερση, ανταρσία, κίνημα): ~ στρατεύματος. ~ αξιωματικών. ~ κρατουμένων στις φυλακές.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top