Menu
RSS

Ξεχάστε τις γραβάτες…….τώρα φοράμε λευκά!

Ξεχάστε τις γραβάτες…….τώρα φοράμε λευκά!

Για τους συναδέλφους που διερωτώνται γιατί θα συνεχιστεί - ή εν πάση περιπτώσει γίνεται προσπάθεια να συνεχιστεί - η αποχή μας έως τις 15 Ιουνίου και τι σκοπό έχει η παράτασή της, υπάρχει μια εξήγηση: Για να είναι ο κλάδος σε «αγωνιστική» κινητοποίηση στις 15 Ιουνίου και να συμμετάσχει στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα με το σύνθημα «Παραιτηθείτε – ούτε κόμματα, ούτε χρώματα, ούτε συνδικάτα».

Βασικοί διοργανωτές της συγκέντρωσης αυτής είναι οι κ.κ. Γιώργος Τσουκαλαδάκης και.........................................

Παναγιώτης Κωστούλας, εκ των οποίων ο πρώτος είναι γνωστός από τις διαφημίσεις κολλαγόνου και σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε διοριστεί το 2011, επί εποχής Άννας Διαμαντοπούλου, στο Υπουργείο Παιδείας σε προσωποπαγή θέση, ενώ ο δεύτερος ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελιά». Μεταξύ των κεντρικών αιτημάτων της εν λόγω συγκέντρωσης είναι η «ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ χωρίς ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απέναντι στην υπόλοιπη ΕΥΡΩΠΗ» και οι περισσότερες «μεταρρυθμίσεις» σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής μας!!!

Εν ολίγοις πρόκειται για μια από τις μεταμορφώσεις των «Μένουμε Ευρώπη» και σαφώς δεν είναι καθόλου μακριά ούτε από κόμματα, ούτε από χρώματα, ούτε από συνδικάτα. Και για αυτούς που τυχόν αμφισβητήσουν τη σύνδεση της παράτασης της αποχής μας με την εν λόγω συγκέντρωση, τους πληροφορούμε ότι εμείς δεν την είχαμε πάρει κάν είδηση και τη μάθαμε από τοποθετήσεις δύο συμβούλων του Δ.Σ.Πειραιά που στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. τάχθηκαν υπέρ της παράτασης της αποχής για το λόγο αυτό.

Εν όψει λοιπόν όλων αυτών και επειδή, παρότι ειλικρινά ευχόμαστε να διαψευστούμε, μάλλον είναι προβλέψιμη η απόφαση της αυριανής (3.6.2016) ολομέλειας για παράταση της αποχής (με δική της απόφαση ή με απόφαση της Σ.Ε) έως τις 15.6 (ήδη αποφάσισε την παράταση της αποχής έως την ημερομηνία αυτη ο Δ.Σ.Α) και είναι πλέον γεγονός ότι χάσαμε το δικαστικό έτος. Οπότε , συνάδελφοι, βγάλτε τη γραβάτα (για τα ταγιέρ δεν γίνεται λόγος, γιατί έτσι και αλλιώς το κίνημα της «γραβάτας» αγνοούσε τις γυναίκες) και φορέστε λευκά. Αυτή είναι η νέα ενδυματολογική οδηγία των διοργανωτών και ως γνωστόν οι συνδικαλιστικοί μας ταγοί είναι πολύ προσεκτικοί στις….οδηγίες!!!

3 comments

 • ΠΑΛ
  ΠΑΛ Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 13:57 Comment Link

  Στελλίτσα έχεις γίνει μανούλα στην προβοκάτσια...

  Οτ(αν) διαψευστείς και πάλι θα ζητήσεις συγνώμη; Αλήθεια τι έγιναν οι υπογραφές που μάζευες;

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αφού πλέον αποκτήσαμε τόση οικειότητα, για πες μας βρε Τζιμάκο, εσύ που είσαι μέσα στα πράγματα: Τί έγινε και μαζεύετε την αποχή;;; Σας τραβήξαν το αυτί απ' έξω ή από μέσα;....Και όχι τίποτα άλλο πάλι εκτός ψηφοδελτίου σε βλέπουμε καημένε......
  Η διαχείριση

 • ΠΑΛ
  ΠΑΛ Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 09:38 Comment Link

  Μη βιάζεσαι να χαρείς για την αποχή Στελλίτσα. Υπάρχει αναβρασμός και ξεκινούν πολλες ΓΣ. Πρόσεξε μην την πάθετε πάλι.
  Εγω ρώτησα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ:
  - πόσες εισφορές θα πληρώνουμε και πόση σύνταξη θα λάβουμε.
  - οι κατω τις 5ετιας συνάδελφοι είναι ζημιωμένοι ή οχι με το νεο ασφαλιστικό με δεδομένο οτι οι "εκπτώσεις" θα θεωρούνται οφειλές και συγκρινόμενες με τις σημερινες ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ στο 50% εισφορές χωρίς συμψηφισμό και μείωση δικαιωμάτων;
  - είναι ζημιωμένοι όλοι οι συνάδελφοι μετά την μεταβατική περίοδο; οι εκπτώσεις αφορούν ΜΟΝΟ τον κλάδο κύριας σύνταξης ενώ του υγείας και επικουρικού θα θεωρούνται επίσης οφειλές;
  - ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΟΣΑ ΨΈΜΜΑΤΑ; !
  - ΠΌΣΕΣ υπογραφές συγκέντρωσες; 160 πανελλαδικά;

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Και τι είμαστε εμείς βρε Τζιμάκο για να σου απαντήσουμε πόσες εισφορές και πόση σύνταξη θα παίρνεις; Ο Ρίζος; Αλλωστε εσύ τι ανάγκη έχεις.....με τέτοιες μπάζες που έχεις κάνει....πάντως για τις Γ.Σ. εσύ να φοβάσαι....δίκιο έχεις....ο κόσμος έχει πάρει φόρα και δεν είναι εύκολο να τον μαζέψεις ούτε εσύ, ούτε οι όμοιοι σου....και τότε - άσ' τα - πάει η θεσούλα στο ψηφοδέλτιο καημένε....για μια ακόμη φορά!
  Η διαχείριση

 • ΠΑΛ
  ΠΑΛ Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 12:20 Comment Link

  Στελλίτσα όταν έλεγες ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ψέμματα ότι ευνοούνται οι συνάδελφοι ήσουν ο ... Ρίζος;
  Ντρέπεσαι να μας πεις τι έκανες τις υπογραφές που μάζεψες;
  Σε βλέπω για ποτάμι μεριά...
  Κατάντια

  AΠΑΝΤΗΣΗ: Βρε Τζιμάκο, γιατί πας και σχολιάζεις σε παλιά άρθρα.....γράψαμε και καινούργια....άντε, γιατί χωρίς σχόλιο σου δεν αντέχουμε....σε συνηθίσαμε βρε..
  Η διαχείριση

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top